Kontaktoplysninger

Lyngholm Hundeskole

v/Charlotte Lyngholm

Guredevej 44, Tuse Næs

4300 Holbæk


Mail: charlotte(a)lyngholm.com

Tlf. 4595 1234   Mobil: 2096 2030


Bankoplysninger: Nordea

Reg.nr. 2257

Kontonr. 6268-690-024

Referencer

Charlotte og Spot, kursist på Helle Damkjær kursus februar 2009:

"Kære Charlotte & Helle,
Tusind, tusind tak for en fantastisk inspirerende weekend, med mange super tips og råd om at komme videre. Eller starte forfra for at gøre det nemmere.
Jeg kan fortsat kun de 2-3 første linier af Pippi Langstrømpe, men det er heller ikke nødvendigt med mere, for Spot kan heldigvis ikke høre mig gentage dem ;-).
Helle, du har en fantastisk måde at gå til dette på, så du burde da bare undervise noget mere ;-). Du giver os alle rum til at prøve med vores forskellige hundetyper og er fantastisk positiv, hvilket giver en stor glæde hos hundeføreren.
Jeg glæder mig til at afprøve Eliteklassen den 19. april i Hedensted, det skal nok blive sjovt.
Endnu en gang TUSIND TAK for en fantastisk weekend".Januar 2009:

"Kære Charlotte,
En kæmpe tak til dig for din engagerede og inspirerende undervisning. Herligt, og på alle måder bekræftende at møde et "hundemenneske" med en så professionel indstilling, som kan få det bedste ud af os og vores hunde. Hjælpe os med at opstille mål for den fremtidige træning og naturligvis løse de opgaver vi kom til dig med.
Vi kom med hunde på alle niveauer - fra den garvede og trænede hund indenfor apportering til den det var ukendt for endnu. Både hunde og mennesker har du hjulpet til en bedre indsigt og bedre træningsmetoder.
Den allerstørste gevinst må dog være, at vi har fået GLADERE hunde, som selv byder sig til med adfærd, løsning af opgaver samt stor træningsglæde.
Så kære Charlotte, du er altså slet ikke SÅ skrap, som det forlyder, så vi glæder os til endnu flere træningsaftener i løbet af foråret - og mon ikke vi også kommer tilbage i efteråret. Det ender skam med, at vi bliver gamle sammen".


De bedste hilsener fra os alle på "langøre-holdet":

Katrine Søegaard
Konkurrencehundefører
m/Sieger's ONE IN A MILLION "Laika"

Maj-Britt Harding
1. gangs hundefører
m/Fru Hansens Sir Alex
Lone Bidstrup
Hundefører på jagter, dressur 1 og 2 m.m.
m/Huntmann's Choice Maggie

Henning Harding
Jæger
m/Fru Hansens Sir Bob "Viktor"
Susanne Jervin
Kennel Danish Millennium
m/Trollängens Custom Made "Kellie"

Vibeke Hansen
Kennel Fru Hansen
m/Fru Hansens Dame JulieLisbeth Kristine Cedray, kursist på klikkertræning kursus september 2008:

"Charlotte Lyngholm er et af de sjældne mennesker, hvis store begejstring for både hunden selv, men også for menneskets evne til at samarbejde med hunden, bare smitter. Charlotte evner at få enhver hundeejer til at flytte sig til glæde for både hund og ejer. Charlottes engagement er udover smittende også meget inspirerende og hvis ikke hund og ejer får et endnu bedre teamwork efter at have været sammen med Charlotte Lyngholm, ja, så er det i hvert fald ikke Charlottes skyld. Charlottes respekt og forståelse for hunde er unik og især min egen hund er taknemlig for, at jeg hørte efter på træningskurset".Camilla Dinesen efter enetime hos Charlotte Lyngholm september 2008:

"Ja, mit første indtryk af Charlotte Lyngholm; en bestemt dame, som jeg ville ønske jeg havde mødt noget tidligere. Klog på hunde og ifølge hende selv, en af de ældste rotter i lydighed.

Charlotte vil jeg gerne se noget mere til".
Paul Lysholdt Rasmussen efter enetime hos Charlotte Lyngholm august 2008:

"Der skal ikke herske tvivl om, at Charlotte Lyngholms træning er i særklasse den bedste jeg har oplevet!"Paul Lysholdt Rasmussen efter 1. time som kursist med hans Norwich terrier 2008:

"Alle vores forventninger, som var meget høje, er blevet indfriet! Jeg kan godt lide at træne delelementer detaljeret og få konstruktiv feedback. Og jeg oplever Charlotte Lyngholm som en knivskarp iagttager, der kommer med præcise, konstruktive og meningsfyldte kommentarer på en behagelig måde. I min træningsdagbog er noteret en del nye tips, som vi skal arbejde med den kommende uge".Conni Hansen, kursist på klikkerkursus, Dansk Collie Klub juli 2008:

"Jeg havde medbragt min "bedste" hund på dagen.........hvad mere kan man gøre?

Og jeg troede, at jeg havde "styr" på indlæring af diverse øvelser........hvad mere kan man tro?

Undervejs i kursusforløbet gik det op for mig, at jeg havde fokus på nogle forkerte delelementer i vores "problemøvelser"........og da jeg gik fra kurset havde jeg i den grad fået en "aha-oplevelse" af de store og kunne næsten ikke vente med at komme hjem og afprøve det hele......og det virker......fantastisk inspirerende........tusind tak til Charlotte Lyngholm for nogle fantastiske øjeblikke sammen med andre collie-freaks ".
Paul Lysholdt Rasmussen, kursist med hans engelsk springer spaniel 2008:

"Jeg træner lydighed hos Charlotte Lyngholm. Charlotte er fantastisk til at iagttage samarbejdet mellem hund og fører, og præcis pege de detaljer (eller helheder) ud, som der er behov for at arbejde med. Hvis der er detaljer, der ikke fungerer, skal de trænes på plads, før man får lov til at kæde sammen med andre elementer. Og der kommer altid konkrete råd til, hvordan man skal arbejder videre. Der er masser af energi på holdet vi går på, for Charlotte sørger for, at der sker noget hele tiden; godt humør hele vejen igennem og altid masser af inspiration til den videre træning".

Nyhedsbrev